Legal

Cadrul si conditiile

Acest site a fost implementat de project.ARHITECTURALIA si constituie sursa de informare asupra cabinetului stomatologic FelixDENT si a lucrarilor si serviciilor oferite de acesta. Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii.

Proprietatea si drepturile de proprietate intelectuala

Acest site este detinut de FelixDENT si intretinut de project.ARHITECTURALIA. In lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor) privind serviciile comerciale, portofoliu, logo si toate celelalte materiale prezentate in acest site apartin FelixDENT.
 FelixDENT isi rezerva toate drepturile cu privire la cele de mai sus si isi va exercita la nevoie aceste drepturi in limitele permise de lege. Orice date transmise catre acest site devin proprietatea FelixDENT si pot fi utilizate in orice scop daca acesta se incadreaza in limitele legii si pot fi dezvaluite la discretie, inclusiv catre autoritati. Sunteti responsabil pentru respectarea tuturor legilor si actelor normative care se aplica in cazul dumneavoastra.

Responsabilitate

In nici o imprejurare, FelixDENT nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dumneavoastra sau unor terti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari. 
Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, FelixDENT nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea pe acest site. Cu toate acestea, in cazul unor informatii redate gresit in cadrul site-ului, aducerea la cunostinta este apreciata si va fi urmata de remedierea lor cat mai rapida. 
Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, serviciilor si produselor, iar FelixDENT nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate de acestea.

Juridic

Orice plangere sau disputa determinata sau legata de utilizarea acestui site, a continutului sau sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia romana in vigoare.
 Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dumneavoastra continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari. FelixDENT se angajeaza sa trateze detaliile personale obtinute in concordanta cu legislatia romana in vigoare. DATELE PERSONALE CU CARACTER CONFIDENTIAL nu vor fi sub nici o forma dezvaluite/distribuite catre terti decat in cazuri exceptionale cand sunt solicitate de autoritati legale.

Link-uri

FelixDENT nu este responsabil pentru continutul paginilor care nu se afla pe siteul www.felixdent.ro sau pentru alte site-uri care au legaturi catre acest site.
 FelixDENT nu isi asuma nici o responsabilitate privind sistemul de protectie a confidentialitatii utilizat de aceste site-uri, privind continutul sau acuratetea lor.

Oferte
Informatia care se regaseste pe acest site este prezentata numai in scop informativ. Deoarece informatia prezentata pe acest site este generala, este posibil sa nu fie relevanta in cazuri individuale concrete. Inainte de a lua orice decizie referitoare la produsele prezentate, este important sa contactati un reprezentant autorizat al FelixDENT care va poate ajuta sa alegeti cea mai potrivita optiune pentru dumneavoastra.